Spletna stran uporablja piškotke. Zapri

Prodajne uspešnice

Spoštovani kupec

Naša spletna trgovina ecomp.si ponuja več različnih načinov plačila in dostave. Plačilo lahko opravite po povzetju, po predračunu, s plačilnimi karticami Visa in Mastercard ter Paypal. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa.

Dobava, dostava in prevzem

Blago dostavlja Pošta Slovenije ali katero drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oziroma pogodbenega razmerja s podjetjem ECOmp, d.o.o.. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas v času dostave ni, vas bo pošiljka počakala na najbližji pošti.

Dobavni rok: V 99% je dobavni rok naslednji delovni dan v primeru naročila do 16:00 ure. V primeru, da vam tega ne moremo zagotoviti vas o tem obvestimo isti dan ko prejmemo naročilo.

Znesek poštnine se obračuna po opravljenem nakupu, ter je odvisen od naročenega blaga. Ob naročilu izdelka velja najkrajši možni čas dostave. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem in o možnostih dobave obvestili.

Dostava poteka po Sloveniji. V kolikor bi želeli dostavo izven Slovenije, se o tem predhodno pozanimajte na e-naslovu info@ecomp.si.

Podjetje ECOmp, d.o.o. se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave.

Podjetje ECOmp, d.o.o. ne odgovarja za prekoračen rok dostave.