Spletna stran uporablja piškotke. Zapri

Prodajne uspešnice

O NAS

Srce podjetja ECOmp smo mladi entuziasti, ljubezen do narave pa je tisto, kar nas navdušuje. In to navdušenje izražamo z našimi okolju prijaznimi izdelki, s katerimi želimo širiti in spodbujati okoljsko ozaveščenost.

Zavedamo se pomembnosti tehnološkega razvoja, zato smo združili tehnologijo in naravne materiale ter s tem oblikovali trendovske izdelke. Namesto plastike, ki predstavlja velikega onesnaževalca našega planeta, smo izbrali naravni material. Osrednja nit naših izdelkov je bambus, naraven in vsestransko uporaben material. Bambus, ki je glavna sestavina edinstvenih izdelkov ECOmp, se goji načrtno. Na ta način poskrbimo, da ne izkoriščamo in krčimo tega naravnega vira.

Med našimi izdelki boste našli bambusovo, okolju prijazno računalniško opremo, primerno za dom ali pisarno. Lahko jih tudi podarite kot poslovna darila, s katerimi ne boste le navdušili vaše poslovne partnerje, temveč boste z njimi izkazali ljubezen do narave.

Verjamemo, da ste lahko tudi vi sestavni del mozaika ECOmp. Z veseljem bomo prisluhnili vašim novim idejam, pripombam in pohvalam. Odprti smo za različna sodelovanja, saj smo prepričani, da lahko skupaj dosežemo spremembe, ki bodo usmerjene v sodelovanje z naravo in ne v njeno izkoriščanje.

Ekipa ECOmp