Spletna stran uporablja piškotke. Zapri

Mišek

04

26,55 € z DDV

-5%

27,95 € z DDV

Našo brezžično računalniško miško smo poimenovali Mišek. Okolju prijazen Mišek je lahko odlično poslovno darilo. Prijetno se počuti pri vsakodnevni uporabi v pisarni ali doma.

Opis izdelka

128 Izdelkov

Garancija 1 leto
Povezava Bluetooth
Certifikat FCC,CE

Našo brezžično računalniško miško smo poimenovali Mišek. Okolju prijazen Mišek je lahko odlično poslovno darilo. Prijetno se počuti pri vsakodnevni uporabi v pisarni ali doma.

Mišek je izdelan iz bambusa, naravnega materiala. Bambus ni le material, ki daje naši brezžični računalniški miški lep estetski videz. Je material, ki deluje antistatično in antibakterijsko. Če imate težave s potnimi rokami, bo Mišek prava izbira za vas. Bambus namreč vpija pot, kar še dodatno poskrbi za udobno rokovanje z računalniško miško. Mišek se stilsko zlije z naravnimi, lesenimi pisarniškimi mizami ter daje občutek pomirjenosti in topline. Ergonomska oblika poskrbi za udobje vaših prstov in dlani.

Kako deluje? Preprosto. Mišek na spodnjem delu, v prostoru za baterije, skriva USB ključek. Dva naravna magnetka skrbita, da lahko prostor za baterije enostavno odpiramo in zapiramo. Ko USB ključek vstavite v računalnik, se Mišek kar sam poveže z računalnikom in je praktično takoj na voljo za uporabo. Mišek lahko poskrbi za varčno porabo energije tako, da se ob neuporabi pritisne gumb na spodnjem delu in se za nekaj časa drži. Za ponovno uporabo miško aktivirate s ponovnim pritiskom gumba, se za nekaj časa zadrži in že je nared za nadaljnjo uporabo.

Miška je zapakirana v stilsko, reciklirano embalažo, ki je narejena po merah izdelka, saj s tem poskrbimo za čim manjšo porabo materialov. Embalaža je v skladu s politiko FSC, ki stremi k trajnostnemu, okolju prijaznemu ter družbeno odgovornemu gospodarjenju z gozdom.

velikost:93*55*35mm
teža: 80g±10g
način delovanja: optična
DPI: 1600 dpi
Način povezave: brezžična
doseg sprejema: 10m
frekvenca prenosa: 2.4GHz
sprejemnik: nano sprejemnik
napajanje: baterija 2x AAA