Spletna stran uporablja piškotke. Zapri

Tipke z drotom

03

42,69 € z DDV

-5%

44,94 € z DDV

Računalniška tipkovnica TIPKE vas bo zaradi naravnega videza preprosto očarala. Okolju prijazna računalniška tipkovnica je lahko izvirno poslovno darilo ali pa si jo privoščite preprosto samo zase.

Opis izdelka

24 Izdelkov

Garancija 1 leto
Povezava USB kabel
Certifikat FCC,CE

Računalniška tipkovnica Tipke z drotom vas bo zaradi naravnega videza preprosto očarala. Okolju prijazna računalniška tipkovnica je lahko izvirno poslovno darilo ali pa si jo privoščite preprosto samo zase.

Ker je narejena iz bambusa, se bodo vaši prsti počutili udobno, saj bodo z lahkoto drseli po tipkah. Tipkovnica je antistatična, zato se vam ne bo potrebno obremenjevati z nabiranjem prahu.
Tipkovnica je obdelana z napredno CNC tehnologijo, ki vse opravi v enem koraku. Tipke z drotom so opremljeni s slovenskimi znaki. Oznake na tipkah so vgravirane z laserjem in tako ste lahko brez skrbi, da bi se oznake izbrisale ali odlepile, ostale bodo za vedno. Tipkovnica je izredno vzdržljiva. Vsaka tipka bo prenesla več kot pet milijonov vaših pritiskov.

S priloženim USB drotom boste enostavno TIPKE z drotom povezali z računalnikom in že boste lahko brskali po medmrežju ter vnašali vaše podatke v računalnik.

Računalniška tipkovnica Tipke z drotom je zapakirana v stilsko, reciklirano embalažo, ki je narejena po merah izdelka, saj s tem poskrbimo za čim manjšo porabo materialov. Embalaža je v skladu s politiko FSC, ki stremi k trajnostnemu, okolju prijaznemu ter družbeno odgovornemu gospodarjenju z gozdom.

velikost: 470*160*25mm
število tipk:108
teža: 1064g±10g
priključek: USB kabel ≥ 1.45m